205 miljoonan dollarin ICO-projektin Filecoin asettaa lopuksi julkaisupäivän

Filecoinin piti käynnistää vuoden 2019 loppuun mennessä. Mutta viivästykset – ja pandemia – työntivät sen takaisin vasta seuraavaan kuukauteen.

Filecoin käynnistyy vihdoin useiden vuosien viivästymisen jälkeen.
Se haluaa olla „hajautettu Dropbox“.
Mutta sen luojien, Protokollalaboratorioiden, täytyy torjua kaivostyöläisten kapina ja käsitellä jo markkinoilla olevia kilpailijoita.
Jaetulla tiedostopalveluprotokollalla, Filecoin, on vihdoin mainnetin käynnistyspäivä. Se julkaistaan ​​korttelissa 148888, jonka pitäisi olla 15. lokakuuta.

Eilen ilmoitettu päivämäärä on kolme vuotta sen jälkeen, kun Protec Labs, Filecoinin takana oleva yritys, keräsi 205 miljoonaa dollaria ICO: lle projektille.

Filecoin toimii tällä tavoin: Filecoinin protokolla antaa sinun isännöidä sen sijaan, että tiedostosi olisi pilvipalvelussa, joka on lähinnä varasto täynnä Amazonin tai Microsoftin tai Dropboxin omistamia tietokoneita tai jolla on rahaa pilvipohjaisen tiedostopalvelun rakentamiseen. tiedostosi muiden ihmisten tietokoneille.

Joskus kutsutaan „hajautetuksi Dropboxiksi“, käyttäjät voivat lopettaa riippuvuutensa kolmannen osapuolen tiedostojen isännöintipalveluista. Tässä on etuja: Esimerkiksi Dropbox valvoo alustansa sisältöä; kaikki Filecoinin tiedot on salattu, eikä kukaan voi seurata sitä.

Lataa Decrypt-sovellus.
Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillesi. Kokeile ensimmäisenä Salauksen purku ja paljon muuta.

Lanseeraus päättyisi useiden vuosien viivästymiseen. Vuonna 2018 Filecoin arvioi, että sen testnet (lohkoketjun testiversio) julkaistiin vuoden 2018 lopussa ja että mainnet (todellinen kauppa) menisi eloon kevääseen 2019 mennessä. Paljon myöhemmin Filecoin sanoi, että testnet julkaistaisiin keväällä ja että mainnet (todellinen kauppa) menisi eloon vuoden 2019 loppuun mennessä.

Vasta joulukuussa 2019 Filecoin käynnisti testnetin. Sitten se sanoi, että mainnet käynnistyy maaliskuussa 2020. Nyt, vuosi myöhemmin (melkein päivään), Filecoin sanoo, että sen mainnet käynnistyy ensi kuussa.

On syytä uskoa, että tänä vuonna Filecoin täyttää odotuksensa. Se käynnisti kannustetun testnetin (blockchainin testiversio palkitsee käyttäjiä todellisella kryptovaluutalla) 24. elokuuta. Tämä osoittaa, että verkko on myöhässä kehityksessään.

Kiinalaiset kaivostyöläiset uhkaavat haarautua Filecoiniin

Vaikka Filecoinin mainnetin käynnistäminen on vielä muutaman viikon päässä, Filecoinin kaivosyhtiö MIX Group aikoo haarautua kuumasti odotettuun lohkoketjuun, MIX: n puheenjohtaja Weiping Han kertoi …

Uutiset
Kolikot
Shuyao Kong
18. syyskuuta 2020
3 min luettu
Mutta kaikki voi olla turhaa. Kiinassa vihainen kaivostyöläisten ja pääomasijoittajien ryhmä uhkaa haarautua Filecoinia ennen sen käynnistämistä. Tämä johtuu siitä, että heidän mielestään heille maksetaan liian vähän maksua, kun mainnet käynnistyy.

Yksi tärkeimmistä syistä: Protocol Labs julkaisi 27. elokuuta paperin, jonka mukaan mainnetin käynnistäminen voi tehdä jopa 80 prosentille kaivostyöläisistä kannattamattomia, koska protokolla vaatii paljon enemmän pääoma- ja vaihtoehtoiskustannuksia kuin suurin osa kaivostyöläisistä.

Jos Filecoin käynnistyy vihdoin ensi kuussa, sen on kilpailtava BitTorrent File Systemin ja Storjin kanssa, samankaltaiset projektit, jotka molemmat voittavat Filecoinin lyömällä aloittamalla aiemmin tänä vuonna